Onze diensten

Creatie en realisatie van (mobiele) websites, website onderhoud en online marketing. Wij beseffen als geen ander dat voor veel (kleine) ondernemers, maar ook particulieren, aan tijd en kennis ontbreekt om een eigen website op te zetten. Dit terwijl je wel graag zichtbaar wilt zijn op internet om je klanten naar door te sturen of als uithangbord van je bedrijf. SCREAMMEDIA helpt jou door alles uit handen te nemen en te regelen van A tot Z. Zodat jij binnen korte tijd een eigen, professionele (mobiele) website hebt die je vervolgens zelf op een makkelijke manier kan gaan onderhouden.
Complete website

We creeëren een complete website die voldoet aan jouw wensen en eisen, en die direct geschikt is voor mobiel en tablet. We zoeken samen een template uit (kleuren schema, menu, opzet website) en bepalen de inhoud van je website zoals welke pagina's en content. Wij maken een opzet (mockup) en overleggen die met jou. Bij goedkeuring zetten we vervolgens de hele website in elkaar en plaatsen de content (teksten) en eventuele koppelingen. Wij maken gebruik van webpakketten van Yourhosting, Strato en Jimdo. Het grote voordeel van deze pakketten is de gebruiksvriendelijkheid en volledigheid. Nadat wij de website hebben opgeleverd en uitleg hebben gegeven, kan je de website zelf onderhouden.

Van logo tot website
Van een logo ontwerp tot flyer, van een portfolio met foto's tot een hobbysite, van een website voor een ZZP'er tot een gedegen zakelijke website, incl. koppelingen met social media kanalen. Veel is mogelijk. Domeinnaam registratie, koppelen van emailadressen en SEO optimalisatie van de website, kunnen wij allemaal voor je verzorgen.

Websites van ScreamMedia zijn geschikt voor mobiel en tablet en ipad

Mobile & Tablet

Je website wordt direct mobile responsive gemaakt, wat betekent dat je website ook op je mobiele telefoon en tablet er goed uitziet. Zo ziet je website er op desktop, mobiel en tablet altijd presenteerbaar en professioneel uit. Tegenwoordig een must-have, aangezien de tijd die men online besteed steeds meer op de mobiel plaats vindt.


SEO

We hebben ruime kennis en ervaring met online marketing. Jouw advertentie of campagne kunnen we tonen aan jouw specifieke doelgroep. SEO is hierbij onmisbaar en dit dient goed ongericht te worden voor je website. Wij zorgen ervoor dat elke pagina goed wordt gevonden in Google door je pagina's SEO vriendelijk te maken. Op die manier wordt je gevonden op de keywords die voor jou website belangrijk zijn.


Complete en betaalbare websites vanaf €450,-

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen