Over SCREAMMEDIA

Wij zijn een online webburo gevestigd in Medemblik (NH) en bestaan sinds 2010. Wij creeëren complete, betaalbare (mobiele), professionele websites met behulp van webdesign pakketten als Strato en Jimdo. We kunnen alles verzorgen van domein registratie, tot opzetten van emailadressen en van logo ontwerp tot koppelingen met social media. Uiteraard wordt je website mobile responsive opgeleverd. Veel is mogelijk tegen een betaalbare prijs.

Van A tot Z
Wij beseffen als geen ander dat voor veel (kleine) ondernemers, maar ook particulieren, aan tijd en kennis ontbreekt om een eigen website op te zetten. Dit terwijl je wel graag zichtbaar wilt zijn op internet om je klanten naar door te sturen of als uithangbord van je bedrijf. SCREAMMEDIA helpt jou door alles uit handen te nemen en te regelen van A tot Z. Zodat jij binnen korte tijd een eigen, professionele (mobiele) website hebt die je vervolgens zelf op een makkelijke manier kan gaan onderhouden.

Online marketing
Tevens hebben we ruime ervaring op het gebied van online marketing met lead generatie, affiliate marketing, email marketing, mediabuy, Google Adwords en Facebook marketing. Middels een groot netwerk van online mediapartners, affiliates en emailmarketing partijen kunnen wij voor elk bedrijf traffic (bezoekers), leads en sales genereren.

Spreekt bovenstaande je aan neem dan vrijblijvend contact op om te horen wat wij voor je kunnen betekenen. Graag tot ziens!


iGaming
specialist


Wij zijn specialist op het gebied van online marketing voor Internationale iGaming bedrijven. Voor met name NL, UK, CA, FI en NZ kunnen wij traffic regelen. Met behulp van affiliate marketing, emailmarketing, Facebook en Google Adwords genereren wij bezoekers/spelers naar specifieke online casino's en bingo sites.


Wij helpen bij het opzetten van een eigen website

Wij begrijpen dat het aan tijd en kennis ontbreekt om dit zelf te doen