Onze diensten

Creatie en realisatie van (mobiele) websites, website onderhoud en online marketing. Wij beseffen als geen ander dat voor veel (kleine) ondernemers, maar ook particulieren, aan tijd en kennis ontbreekt om een eigen website op te zetten. Dit terwijl je wel graag zichtbaar wilt zijn op internet om je klanten naar door te sturen of als uithangbord van je bedrijf. SCREA M MEDIA helpt jou door alles uit handen te nemen en te regelen van A tot Z. Zodat jij binnen korte tijd een eigen, professionele (mobiele) website hebt die je vervolgens zelf op een makkelijke manier kan gaan onderhouden.
Complete website

We creeëren een complete website die voldoet aan jouw wensen en eisen, en die direct geschikt is voor mobiel en tablet. We zoeken samen een template uit (look & feel, menu structuur, functionaliteiten) en bepalen de inhoud van je website. Wij maken een opzet (mockup) en overleggen die met jou. Bij goedkeuring zetten we vervolgens de hele website in elkaar en plaatsen de content (teksten) en eventuele koppelingen.

Wij maken gebruik van webpakketten van Yourhosting. Het grote voordeel van deze pakketten is de gebruiksvriendelijkheid. Nadat we de website hebben opgeleverd en uitleg hebben gegeven, kan je de website zelf gaan beheren.

Logo ontwerp

Van een logo ontwerp tot flyer, van een portfolio met foto's tot een hobbysite, van een website voor een ZZP'er tot een zakelijke website, incl. koppelingen met social media kanalen. Veel is mogelijk. Domeinnaam registratie, koppelen van emailadressen en SEO optimalisatie van de website, kunnen wij allemaal voor je verzorgen.

Websites van ScreamMedia zijn geschikt voor mobiel en tablet en ipad

Mobiel & Tablet

Je website wordt direct mobile responsive gemaakt, wat betekent dat je website ook op je mobiele telefoon en tablet er goed uitziet. Zo ziet je website er op desktop, mobiel en tablet altijd presenteerbaar en professioneel uit. Tegenwoordig een must-have, aangezien de tijd die men online besteed steeds meer op de mobiel plaats vindt.


SEO

SEO (search engine optimization) is onmisbaar als je gevonden wilt worden in Google. Je wilt natuurlijk op specifieke zoekwoorden bovenaan staan in Google, op die manier trek je klanten en/of bezoekers. Wij zorgen ervoor dat elke pagina goed wordt geindexeerd door Google, door je pagina's SEO vriendelijk in te richten. Op die manier wordt je gevonden op de keywords die voor jou website belangrijk zijn.Een eigen betaalbare website vanaf €550,-

Instap website incl. contactformulier