Over SCREA M MEDIA

Wij zijn een online webburo gevestigd in Medemblik (NH) en bestaan sinds 2010. Wij creeëren complete, betaalbare (mobiele), professionele websites met behulp van webeditor software. We kunnen alles verzorgen van domein registratie en logo ontwerp tot realisatie van een complete, professionele website en inrichten van SEO. Uiteraard wordt je website ook mobile responsive opgeleverd. Veel is mogelijk, tegen een betaalbare prijs.

Van A tot Z

Wij beseffen als geen ander dat voor veel (kleine) ondernemers, maar ook particulieren, aan tijd en kennis ontbreekt om een eigen website op te zetten. Dit terwijl je wel graag zichtbaar wilt zijn op internet en in Google.

SCREA M MEDIA helpt jou door alles uit handen te nemen en te regelen van A tot Z. Zodat jij binnen korte tijd een eigen, professionele (mobiele) website hebt die je vervolgens zelf op een makkelijke manier kan gaan onderhouden.

Online marketing

Tevens hebben we ruime ervaring op het gebied van online marketing met lead generatie, affiliate marketing, email marketing, mediabuy, Google Adwords en Facebook marketing. Middels een groot netwerk van online mediapartners, affiliates en emailmarketing partijen kunnen wij voor elk bedrijf traffic (bezoekers), leads en sales genereren.

Spreekt bovenstaande je aan, neem dan vrijblijvend contact op om te horen wat wij voor je kunnen betekenen. Graag tot ziens!


iGaming
specialist


Wij zijn specialist op het gebied van affiliate marketing voor Internationale iGaming bedrijven. We hebben een groot netwerk van Internationale top affiliates en Nederlandse affiliates. Deze affiliates zijn met name actief op de Nederlandse en UK markt.Online Bingo


Wij helpen bij het opzetten van een eigen website


Wij begrijpen dat het aan tijd en kennis ontbreekt om dit zelf te doen